De barmhartige Bowie

David BowieNee maar, David Bowie overleden… Hier op mijn blog heb ik een tijdje terug nog eens omstandig kritiek uitgeoefend op diens kerkkritiek (hier en hier), maar laat er geen misverstand over bestaan: ik heb hem als artiest hoog zitten, hij was één van de groten. Op Zincast, de zingevingspodcast van de ook al recent overleden Ikon, heb ik zijn prachtige God knows I’m good nog eens besproken; een lied over barmhartigheid, met Bijbelse echo’s. Bij deze haal ik die podcast nog eens uit de mottenballen (klik op de play-knop boven dit bericht) – het past ook nog eens mooi in de thematiek van het huidige kerkelijke Jaar van Barmhartigheid.

Moge de barmhartige God zich over David Bowie ontfermen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *