De ‘slow politics’ van Steven Vanackere

Ik las dat Steven Vanackere onlangs is beĆ«digd als fractieleider van de christendemocraten in de Belgische Senaat. Eind vorig jaar bezocht ik deze politicus nog in Brussel, waar ik een lang interview met hem had voor het tijdschrift Volzin – mede naar aanleiding van het verschijnen van zijn boeiende boek De eerste steen. Ik denk met genoegen terug aan die ontmoeting en lees nu ook met tevredenheid het interview terug dat ik met hem had. Vanackere zegt belangrijke dingen over onder meer de waarde van saaie politiek. Ik hoop dat hij er als senator in slaagt deze waardevolle saaiheid in de turbulente Belgische politiek te brengen!

Mijn interview met deze ‘slow politician’:

http://www.antondewit.nl/wp-content/uploads/2014/07/volzin13-23de-wit-vanackere.pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *