Herinnering: boekpresentatie Vierdaagse

Pro memorie: daags voor de Vierdaagse van Nijmegen zal ik een bescheiden presentatie houden van mijn nieuwe boek, Een kleine theologie van gewone dingen. En wel geheel in de geest van dit vermaarde wandelevenement: vlak na de internationale Vierdaagsemis in de Petrus Canisiuskerk midden in de binnenstad van Nijmegen zal ik voordragen uit het hoofdstuk ‘Een kleine theologie van het wandelen’. Erg toepasselijk, want dit hoofdstuk schreef ik vorig jaar na een bezoek aan diezelfde kerk, op diezelfde ochtend, de zondag voor de Vierdaagse.

Wees allen welkom, op 18 juli 2010 in de rooms-katholieke Petrus Canisiuskerk, in de Molenstraat te Nijmegen. De aanvang van de lezing is 12:00 uur, toegang is gratis. Voor wie daarvoor ook de tweetalige Vierdaagsemis wil bijwonen: die begint om 10:30 uur.

2 gedachten over “Herinnering: boekpresentatie Vierdaagse

  1. N.B.: Heb net met de priester van de Molenstraatkerk het programma doorgesproken: het boek zal ge├»ntroduceerd worden in een vraaggesprekje, dan lees ik wat fragmenten uit het hoofdstuk ‘Een kleine theologie van het wandelen’, daarna bied ik het boek aan aan twee parochianen die de Vierdaagse lopen. Tot slot is er gelegenheid om het boek aan te schaffen en te laten signeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *