Interview EO-radio

Morgenochtend (vrijdagochtend 6 maart, dus) ben ik te gast bij het EO-radioprogramma Dit is de Dag om te praten over mijn boek Het mysterie. Ik zal ondervraagd worden door Andries Knevel. Dit actualiteitenprogramma wordt live uitgezonden, tussen 10:30 en 12.00 uur, op Radio 1.

EDIT (6-2): De uitzending is hier terug te luisteren (het interview begint na plm. 30 minuten). Het was een leuk gesprek, vond ik. Overigens: m’n boek is in Nederland waarschijnlijk vanaf volgende week beschikbaar. Hier en hier is het wel alvast te bestellen. Voor wie het interessant vindt; alle informatie over het boek met christelijke bronteksten (Bronnenboek Christendom) waar ik in de uitzending over sprak is hier te vinden.

1 gedachte over “Interview EO-radio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *