Sneak preview: De honderdjarige

Onlangs liet ik op dit blog al doorschemeren dat ik binnenkort een geheel nieuw boek zal presenteren. Ik wil vast een klein tipje van de sluier oplichten. ’t Is nogal anders dan wat je van mij gewend bent, want fictie – geloof ik althans; maar helemaal zeker ben ik daar niet van. ’t Is ook weer niet helemaal anders dan je van mij gewend bent, want tjokvol met religieuze thema’s – het is, durf ik wel te zeggen, zeer gepaste lectuur voor de vastentijd. Een belangrijke hoofdrol is weggelegd voor een niet nader te noemen schrijver van formaat. De titel luidt De honderdjarige en het verschijnt officieel op 2 maart 2013 – vooralsnog enkel als e-book, exclusief verkrijgbaar via deze site.

Nieuwsgierig? Bij wijze van sneak preview kun je hier alvast één van de veertig (!) hoofdstukken lezen:

http://www.antondewit.nl/wp-content/uploads/2013/02/fragment_dehonderdjarige_h4.pdf

Fragment – De honderdjarige – Anton de Wit (PDF)

1 gedachte over “Sneak preview: De honderdjarige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *