Vernieuwde website

Zoals aangekondigd, heb ik mijn website tamelijk grondig op de schop genomen. Ik wilde mijn WordPress-weblog graag integreren in deze site, en dat is (na een hoop gepruts en geklooi tot in de late uurtjes) gelukt. Vanaf nu is www.antondewit.nl mijn centrale webstek, waarop ik vrolijk verder ga met bloggen en het anderszins etaleren van mijn journalistieke en publicitaire werkzaamheden.

Overigens: ik ben nog volop bezig met het zetten van de spreekwoordelijke puntjes op de spreekwoordelijke i van deze website. Het kan dus zijn dat nog niet alles naar behoren functioneert. Meldt het me alsjeblieft als je bugs of andere gekkigheden tegenkomt!

10 gedachten over “Vernieuwde website

 1. Dat klopt, Ronald, het ligt niet aan jou (maar aan de rare template waarop mijn opmaak gebaseerd is)… Ik werk er aan, want inderdaad moet het al op de voorpagina zichtbaar zijn. Bedankt!

 2. Niet naast te kijken ๐Ÿ˜‰ Ook de emailabo-mogelijkheid is er weer, zie ik. Uit je berichtje op wordpress begreep ik dat dit abo automatisch overgeheveld zou worden (als alles goed ging). Van dit berichtje op je nieuwe site heb ik echter geen notificatie gehad. Maardat was misschien van vรณรณr die verhuisactie. Ik wacht het nog ff af; als ik van het volgende ook niets krijg, geef ik m’n adres opnieuw op.

  En de link naar jouw site op mijn blog is inmiddels ook aangepast ๐Ÿ™‚

 3. Bedankt, Kattekliek! ๐Ÿ™‚
  En inderdaad, ik heb de mailadressen pas overgezet nadat ik dit bericht gepost heb. Dus als het goed is ontvang je vanaf het volgende bericht notificaties. (Om precies te zijn: drie minuten na het verschijnen van het bericht, als het goed is. Want er zit een vertragingsfunctie op, zodat je er eventuele spelfouten uit kunt halen enzo. Handig, had ik gemist bij m’n WordPress.com-blog, want die verzond de mailing direct zodra je op ‘publiceren’ drukte.)

 4. Ik zag bovenin wel iets grappigs: het woord ‘nuance’ is nu half afgedekt door een vouwtje. Toeval of expres? ๐Ÿ˜‰

 5. ๐Ÿ˜€
  Jou ontgaat niets.

  Laat ik het zo zeggen: tussen toeval en opzet bestaat een schemergebied waarin binnenpretjes opborrelen, die zwijgend gedeeld kunnen worden met de goede verstaanders. Nou, als dat geen nuance is…
  ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *