Ondersteun mijn werk

Anton de Wit. Foto: Leo IJsvelt

“Een jonge journalist en schrijver die zonder complexen opkomt voor de rijkdom van het katholieke geloof, ook in deze voor de kerk beroerde tijden. Hij doet dat met een ongewone taalvaardigheid, speels, sprankelend en ‘geestig’ in de twee betekenissen.” – Tertio

Hallo lezer, je spreekt met de hierboven zo complimenteus beschreven jonge auteur! Anton de Wit is de naam. Al meer dan tien jaar ben ik actief als zelfstandig journalist en schrijver. Ik streef ernaar een zinnige bijdrage te leveren aan het publieke debat over religie, cultuur en samenleving, en weet me daarbij geïnformeerd en geïnspireerd door een van harte katholieke levensbeschouwing. Ik probeer in mijn werk zorgvuldig en eerlijk te zijn, scherpzinnig, redelijk, menselijk.

Ik leef van de pen, zoals dat heet. Zeker in de ‘niche’ waarin ik mij bevind, is dat niet altijd gemakkelijk. Ik werk niet voor grote, kapitaalkrachtige opdrachtgevers, word niet gesubsidieerd (en dat houd ik graag zo!), ik schrijf boeken die vanwege hun aard en onderwerpen wel nooit bestsellers zullen worden, en dan probeer ik ook nog mooie, boeiende dingen te schrijven voor mijn weblog www.antondewit.nl (iets dat nog best wat tijd en geld kost, maar geen brood op de plank brengt).

Vooral om die boeken en blogs mogelijk te blijven maken, vraag ik nu om jouw steun. Vind jij mijn bijdragen aan het debat waardevol en belangrijk? Wees dan zo goed mijn werk te ondersteunen! Dat kun je op verschillende manieren doen:

  • Door gebed. Ik geloof in de kracht van het gebed, en waardeer het oprecht wanneer je mijn werk in je gebeden gedenkt, en wil bidden voor de vruchtbaarheid en duurzaamheid ervan.
  • Door mijn boeken en e-books aan te schaffen en aan te bevelen aan vrienden, familie en collega’s. Ik moet het hebben van van-horen-zeggen!
  • Door de artikelen op mijn site te delen met bekenden, via de sociale media (onder elk blogje staat een knopje ‘Delen’ – gebruik die gerust!).
  • Door mij uit te nodigen als spreker, bijvoorbeeld in je parochie. Ik heb aardig wat ervaring met het geven van boeiende en geestige lezingen over de thema’s die in mijn werk centraal staan.
  • Door een online donatie te doen (via onderstaande knop), waarmee ik de kosten van het instandhouden van deze website kan bestrijden.

Kan ik rekenen op jouw steun? Alvast bedankt!

[paypal-donation]